Must-see plaatsen in Chili

Chili, gelegen in Zuid-Amerika aan de kust van de Stille Oceaan, omringd door Argentinië, Peru en Bolivia, is een plaats van duizend fantasieën, een oase van leven, en een plaats om te reizen. Er zijn populaire bestemmingen die iedereen kan verkennen. Hier zijn enkele must-see plaatsen om te bezoeken in Chili:

1. De stad Santiago

Tussen de schoonheid van zijn ongelooflijke landschappen en zijn bevolking met verschillende achtergronden, hoe kun je een reis naar Chili niet overwegen? Santiago is de hoofdstad van Chili met veel bergen, Plaza de Armas en het Metropolitan Park. De Chileense hoofdstad is de meest levendige en dynamische stad van Chili en men zal hier genieten van historische bezienswaardigheden, neoklassieke en stedelijke architectuur op alle lange districten. Een gids is de beste manier om meer te weten te komen over de geschiedenis van Santiago.

2. Torres del Paine Nationaal Park

Het is onmogelijk naar Chili te reizen zonder een bezoek te brengen aan het Nationaal Park Torres del Paine in de regio Patagonië. Een park geclassificeerd als het achtste wereldwonder. Het is een zeer bezocht park in Chili, omdat het prachtige landschappen herbergt. Het landschap van Torres del Paine bestaat uit granieten torens die de naam aan het park hebben gegeven, ijsbergen en de grijze gletsjer, alsmede meren, valleien en bergen. Het Torres del Paine National Park is ideaal voor wandelaars. De prijs van het verblijf is echter een beetje duur, maar begrijpelijk voor alle toegang tot de site en alle activiteiten.

3. Paaseiland

In tegenstelling tot andere bestemmingen is Paaseiland zeer begeerlijk om te doorkruisen, omdat het als een mysterieus eiland wordt beschouwd. Het is het meest geïsoleerde land ter wereld, maar toch wonen er veel mensen. Ook zijn er monumentale beelden: de Moai beelden, maar er zou geen bos in dit gebied zijn. Wij weten niet of dit het gevolg is van een overvloedige ontbossing of van aanhoudende droogte. Om Paaseiland te bereiken moet men vanwege de extreme excentriciteit ervan via Chileense luchtvaartmaatschappijen vliegen. Tenslotte kunt u tijdens de reis naar Chili vele ontdekkingen doen zonder de andere typische plaatsen van dit soort te vergeten die in andere streken bestaan, zoals het Nationale Park van Lauca, Vaparaiso, het merengebied, San Pedro de Acatama, Chiloé, het park van de 7 bekers, Punta Arenas, enz.
Topbestemming: een camping in Argelès-sur-Mer
Bali, het kleine vulkanische eiland dat steeds meer toeristen trekt

Plan du site