Japan ontdekken in 15 dagen: welke tour te doen?

Niemand kan weerstaan aan de charme van Japan, een cultureel rijk land met adembenemende natuurlandschappen. Een plaats waar conservatieve inwoners elkaar ontmoeten en waar nieuwe technologie wordt ondergedompeld, dit land is gewoon magisch. Het is moeilijk geworden om te kiezen hoe Japan te verkennen, want alle rondreizen beloven een verrassende ontdekking. Voor een reis van twee weken kan iedereen de must-see plaatsen in dit land ontdekken.

Reizen naar Japan: ontdek de rondleidingen

Verschillende formules zijn beschikbaar voor iedereen die Japan in al zijn pracht wil ontdekken. Rondreizen met een gids zijn een betere optie voor wie houdt van georganiseerde reizen. In groepen van 8 tot 12 personen bieden deze rondreizen de mogelijkheid om het culturele en artistieke aspect van het land te ontdekken. Reizigers zullen worden begeleid door een privé-gids tijdens hun reis op de Japan tour. Iedereen zal worden gegroepeerd op basis van zijn bestemming, of het nu is om de zonsopgang mee te maken en de herfstbladeren te bewonderen of om de Tokaido-toppen te verkennen. De keuze is ook vrij tussen culturele ontdekking, heiligdommen, avontuur in de bergen, samurai verkenning en feodaal Japan.

Reizen op maat voor een reis op maat

Voor degenen die een specifiek idee hebben van hoe ze hun reis naar Japan willen maken, is het aanpassen van hun bestemmingen altijd een van de beste van alle opties. Zo hoeven reizigers alleen maar het doel van hun reis te formuleren bij een deskundig agentschap en een offerte aan te vragen voor 15 dagen. Het is bijvoorbeeld mogelijk enkele heilige tempels te bezoeken, zoals Kamakura en Kinkaku-ji, te bezwijken onder de onvermoede charme van Kyushu en de emblematische berg de Fuji te ontdekken. Trouwens, alle manieren om Japan te ontdekken kunnen worden overwogen via een reis op maat.

Het land van de rijzende zon ontdekken: rondreizen in vrije vorm zijn een goede keuze

Voor wie in familieverband, met vrienden of alleen reist, zijn de gratis rondreizen een voorzichtige keuze om Japan in twee weken te ontdekken. Over het algemeen omvat deze rondreis door Japan het essentiële van het land van de rijzende zon. Reizigers kunnen de toppen van de Japanse Alpen bewonderen, genieten van de paradijselijke stranden van Okinawa en genieten van de verlichte straten van de hoofdstad van het land: Tokio. Deze optie biedt ook de mogelijkheid om te genieten van de grote bezienswaardigheden van Japan en de verschillende beroemde schatten en tempels.
Topbestemming: een camping in Argelès-sur-Mer
Bali, het kleine vulkanische eiland dat steeds meer toeristen trekt

Plan du site