Voor stedentrippers: inzoomen op de grootste steden van Canada

Canada is een ideale bestemming voor een zomervakantie. Het land is rijk aan ontdekkingen, activiteiten en landschappen. Het is een van de favoriete bestemmingen van vakantiegangers uit de hele wereld.

De stad Toronto

Toronto is de mooiste en grootste stad van Canada. Het ligt in het zuidoosten van het land en is de hoofdstad van de provincie Ontario. Het is ook de dichtstbevolkte stad van Canada. Toronto is een van de meest kosmopolitische en multiculturele steden ter wereld. Wat levenskwaliteit betreft, staat het altijd op de lijst van de beste. Bezoek tijdens uw verblijf Toronto, een van de grootste steden van Canada. Toronto is een levendige plaats met veel toeristische attracties: Riverdale Farm, Centreville Amusement Park, Toronto Zoo, Queen Street West, Toronto Islands, High Park, Royal Ontario Museum, CN Tower, Art Gallery of Ontario, Toronto Ripley's Aquarium, enz.

De stad Montreal

Na Toronto is Montreal de grootste stad van Canada. Elk jaar trekken duizenden bezoekers naar deze stad in het zuidelijke deel van de provincie Quebec. Het is de dichtstbevolkte Franssprekende stad in Amerika. Op wereldniveau is Montreal zelfs de op één na meest bevolkte Franssprekende stad. Het wemelt er van de historische monumenten, zoals de basiliek-kathedraal Marie-Reine-du-Monde van Montreal, het Congrespaleis van Montreal, de kathedraal Christ Church van Montreal, het Château Dufresne, het Château Ramezay. Beroemd om zijn musea: Montréal Museum voor Schone Kunsten, Redpath Museum, McCord Museum en Montréal Grévin Museum, vergeet niet ze te bezoeken. Voor natuurliefhebbers zijn er een paar plaatsen om te bezoeken: natuurpark Île-de-la-Visitation, Île Notre-Dame, het Insectarium van Montreal en het park La Fontaine.

Bezoek Quebec

Een van de grootste steden in Canada is Quebec City. Deze authentieke stad ligt in de administratieve regio van de Capitale-Nationale. Quebec is de grootste provincie van Canada en de op één na dichtstbevolkte provincie van het land. Het is de enige stad in het land waarvan de officiële taal Frans is. Er zijn maar weinig mensen die de Engelse taal gebruiken. Deze prachtige stad trekt elk jaar een groot aantal bezoekers. Het is rijk aan activiteiten en landschappen. Hier is een kleine lijst van plaatsen om te bezoeken: Montreal Botanical Garden, Saint-Félicien Wild Zoo, Nationaal Museum van Schone Kunsten van Quebec, Aquarium van Quebec, Vestingwerken van Quebec, Oud Quebec, Montmorency Falls, Citadel van Quebec.
Topbestemming: een camping in Argelès-sur-Mer
Bali, het kleine vulkanische eiland dat steeds meer toeristen trekt

Plan du site