Uitzonderlijke reis naar Saint-Barth: tussen luxe en discretie op het programma

Bent u op zoek naar een bestemming voor uw volgende vakantie? U hoeft niet ver te zoeken, in Saint-Barth kunt u een droomvakantie doorbrengen in een exotisch kader! Deze plaats is de ontmoetingsplaats voor liefhebbers van luxe en plezier om te genieten van een droomvakantie. Ontdek de verschillende redenen om uw luxe reis naar Saint-Barth te organiseren!

Zoek een hoge standaard accommodatie in Saint-Barth

Het eiland Saint-Barth is een luxe bestemming die elk jaar toeristen uit de hele wereld verwelkomt. In ieder geval vinden liefhebbers van luxe toerisme hun geluk in dit kleine hoekje van het paradijs. Om ten volle van uw verblijf te genieten, is de eerste stap het vinden van uw ideale accommodatie. Dit zal niet moeilijk zijn, wetende dat er op dit Caribische eiland geen tekort is aan luxe verblijven en comfortabele pensions. Het enige wat u dus hoeft te doen is het type accommodatie te kiezen dat u nodig heeft, en van tevoren te boeken. Als u een groot budget heeft voor uw luxe reis naar Saint Barth, waarom kiest u dan niet voor een villa? Bovendien is het de favoriete verblijfplaats van beroemdheden en rijken die van de zon op het eiland komen genieten. Er zij op gewezen dat de prijzen variëren naar gelang van het type accommodatie en het seizoen.

Saint-Barth: een bestemming voor ontspanning

Geeft u de voorkeur aan zonnebaden in een rustige en vredige omgeving? Dan is Saint-Barth zeker de plek voor jou. Het is inderdaad een discrete en rustige bestemming. Daarom houden beroemdheden ervan. Op die manier kunt u ook gemakkelijk weer in contact komen met de natuur en u goed en rustig voelen. Zoals u ziet, is Saint-Barth de ideale plek voor een ongeëvenaarde verandering van omgeving!

Diverse activiteiten

U moet weten dat in Saint-Barth, toeristen zich nooit vervelen. U kunt kiezen uit 22 stranden, waaronder Nikki Beach, Shell Beach, en/of Anse du Colombier. Wateractiviteiten zoals surfen zijn beschikbaar, zodat u volop van uw verblijf kunt genieten door uw favoriete activiteiten te doen. Na een paar rustige uurtjes op het strand, kunt u het eiland gaan ontdekken. Het zal de gelegenheid zijn om op uitzonderlijke plaatsen te komen, die een ansichtkaart waardig zijn. Als u van wandelen houdt, moet u zeker de Morne du Vitet verkennen. Vergeet niet een bezoek te brengen aan Gustavia, de hoofdstad van Saint-Barth. Tot slot is het eiland vooral bekend om het luxe winkelen in gerenommeerde designer boetieks tijdens deze luxe reis naar Saint Barth.    
Topbestemming: een camping in Argelès-sur-Mer
Bali, het kleine vulkanische eiland dat steeds meer toeristen trekt

Plan du site